Rejsedagbog, 17. august 2004 – Dårligt vejr (med billeder) - RejseUniverset

17. august 2004 – Dårligt vejr (med billeder)

Denne rejsedagbog foregår i Frankrig og er en del af rejsen 'Mont Blanc (bjergbestigning)'.

DagbogInfo

Visninger 2047 gange
Opdateret 2004-09-15 20:18:42
Dagbogsindlæg 9. ud af 17 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Mont Blanc (bjergbestigning) Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (7 stk)
Næste dagbogsindlæg: '18. august 2004 – Store spalter og perfekt ”location” (med billeder)' Næste
Forrige dagbogsindlæg: '16. august 2004 – Murmeldyr og Via Ferreta (med billeder) Forrige
Frankrig

RejseInfo

Afrejsedato 2004-08-15
Hjemkomstdato 2004-08-23
Profil Henning
Læs rejsebeskrivelsen: 'Mont Blanc (bjergbestigning)' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: 17. august 2004 – Dårligt vejr (med billeder)

Det regnede hele morgnen, og vi vågnede først kl. 10. Marcus må seriøst have trængt til det – for 14 timers søvn er hvis mere end normalen!! Det regnende uden for, og vi så ingen grund til at skynde os videre.

Vi blev derfor i teltet og ”tunede” vores udstyr så meget som muligt. Der var gået godt 3 timer, og regnen var lidt stoppet, så jeg skyndte mig ned for at hente noget vand. Da jeg kom tilbage lavede vi frokost og besluttede os for at gå videre.

 

Kl. var nu blevet 15, og vi begyndte at gå. Først gik vi ned af gletscheren og derefter fik vi jord og klippe under fødderne. Det var rart at det var blevet tørvejr, men vejret så lidt truende ud. Vi passerede hytten: Refuge de Les Haux, hvor vi så to mennesker og en hund. Det var nu begyndt at regne, men vores mål var at komme ned på gletscheren ”Glacier de Leschaux” for at slå teltet op. Fra hytten af var der ca. 15 min. med små stiger, reb og lign. før vi kom ned på gletscheren. Her gik vi i yderligere 20 min. ind til vi fandt et ”relativt fladt” sted til teltet. Det var heldigvis blevet tørvejr i mellemtiden, og vinden havde efterhånden fået tørret vores tøj. Vi slog teltet op, og satte et par sten oven på teltet, da man ikke kan bruge pløkker i is.

 

Vi var klar med aftensmaden – endnu en frysetørret ret – da kl. var ca. 20 og menuen stod på Chili Con Carne. Efter lidt skak var kl. blevet 22 og vi havde netop sagt godnat, da det begyndte at regne og BLÆSE kraftigt. Det ruskede MEGET i teltet og vi skyndte at barrikadere med sten. Kort efter begyndte det at lyne og tordne. Tordenvejr lyde kraftigt i bjergene – specielt når man ligger i telt, og spændingen blev øget når man kan se indersiden af sit øjenlåg fordi der er lyn i luften over én! Trods vejret faldt vi dog i søvn i løbet af rimelig kort tid.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk