Rejsedagbog, Januar - RejseUniverset

Januar

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen'.

DagbogInfo

Visninger 2032 gange
Opdateret 2005-01-24 18:25:18
Dagbogsindlæg 20. ud af 22 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (1 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Skiferie i West Virginia' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Julebilleder Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2004-03-28
Hjemkomstdato 2005-03-31
Profil Allan
Læs rejsebeskrivelsen: 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Januar

Saa kom vi igennem julen, og det var dejligt at vaere hjemme i Danmark igen, og saa at man ligefrem skulle vaere saa heldig at man fik hvid jul, det er jo ikke saa ringe. Selv om Sanne og jeg for land og rige rundt saa var det dejligt at se saa mange igen, min flyvetur hjem gik godt indtil vi ankom i Washington, hvor min ene kuffert ikke komme frem, men det er jo hvad der kan ske, men da vi saa havde boardet paa flyveren til Roanoke, og vi var parat til take off, saa blev det aflyst med den begrundelse at man skulle bruge flyveren til JFK (New York), det var utrolig ringe, og ikke nok med det saa maatte jeg vente 5 timer uden at vide om jeg kunne komme med den naeste flyver til Roanoke. Jeg fik en standby ticket, hvilket betyder at hvis der er en person som ikke dukker op, saa kan jeg faa den persons plads, chancen var jo ikke saerlig stor, daa alle saederne var optaget, da flere fra den oprindelig flyver var booket til aftenflyveren. Jeg var blevet booket til morgenflyveren, og var godt utilfreds med det, men man kan ikke goere saa meget man kan stille sig op i koen til customer service, og saa efter to timers ventetid kan man saa faa at vide at man komme med om morgenen i stedet eller faa en chancebillet. Jeg var dog heldig at en person ikke dukkede op, hvilket betoed at jeg den allersidste plads. Da jeg saa kom frem til Roanoke var intet af min bagage kommet frem, hvilket ogsaa var tilfaeldet for en del andre personer, bagagen kom foerst frem et par dage efter. Til orientering var det United airlines, det eneste kombination de giver er fem dollars man kan koebe lidt at spise for.

Her i USA kan temperaturerne svinge meget i vinteren der kan vaere alt fra minus 15 grader til plus 20 grader, saa det er lidt underligt at man den ene dag kan gaa i tshirt, medens man den anden dag skal finde pelshuen frem.

Virginia er jo kendt for at der om sommeren er en slags dis i luften saa man ikke kan se saa langt, men om vinteren er dette ikke tilfaeldet, luftfugtigheden er meget mindre, og det er en knas toer luft, f.eks. kan det sagtens vaere minus 10 grader uden at man behoever at skrabe. Se billedet og bemaerk hvor blaa en himmel vi har, og dem har vi haft nogle stykker af heri vinteren.

 

Flere af weekenderne gaar med at gaa en hurtig runde i frisbeegolf, som jo er den nyeste sport som Lars og jeg har taget til os, maaske Lars lidt mere end jeg, men han skal ikke tro at han faar det for nemt til det naeste klubmesterskab, for jeg har traenet de sidste tre soendage, og det var faktisk en dejlig maade at faa lidt luft paa. Her kan i se en del af banen samt en af kurvene,, hvis I ser godt efter (til hoejre for traet), hvor det er meningen at man skal skyde frisbeen i. Her den anden dag ramte jeg netop denne kurv fra 100 feets afstand, og det er fedt naar det lykkes fra saadan en afstand.

Saa kom min foedselsdag endelig og det var en meget smuk dag herover med sne og knald blaa himmel, det blaeste dog en del, men det goer jo ikke noget, naar man har faaet Arcteryx paa kroppen. Jeg hoerte ogsaa at vejret havde paent i Danmark. Jeg var ude at spise frokost med en af mine kollegaer og hendes roommate, samt Fred og Joan (ogsaa en kollega). Men jeg var ikke den eneste som havde foedselsdag, min kollegas roommate havde ogsaa samme dag, saa vi havde en god dag. Billedet er fra min foedselsdag og taget fra parken hvor jeg spiller frisbeegolf.

 

I den foerste weekend skal jeg saa paa en lille weekend skitur med en af mine kollegaer, vi har baade loerdag og soendag paa ski. Stedet hedder snowshoe og skulle vaere det stoerste sted paa Oestkysten, men jeg vil tro at det er paa stoerrelse med Hemsedal som er et af de store steder i Norge. Saa jeg glaeder mig til at proeve kraefter med sneen igen, og dette bliver saa en opvarmning til den noget mere kraevende tur til Lake Tahoe, hvor Sannes instruktoerevner nok ville blive sat paa proeve. Snowshoe ligger i WestVirginias bjerge, og er noget hoejere oppe end Roanoke, som kun ligger i 350 meter over havets overflade.

 

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk