Rejsedagbog, Amerikansk fodbold og flyvetur - RejseUniverset

Amerikansk fodbold og flyvetur

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen'.

DagbogInfo

Visninger 2044 gange
Opdateret 2004-10-31 23:49:14
Dagbogsindlæg 18. ud af 22 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (1 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Julebilleder' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Moedet med en sortbjoern Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2004-03-28
Hjemkomstdato 2005-03-31
Profil Allan
Læs rejsebeskrivelsen: 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Amerikansk fodbold og flyvetur

Saa kom turen endelig til at se en rigtig amerikansk fodboldkamp, som jo intet har at goere med det vi forstaar som fobold i Europa, og som i oevrigt hedder soccer herover. Jeg saa kampen sammen med et par kollegaer og min chef samt hans boern. En af mine kollegaer og jeg startede med tail-gateing som er en slags opvarmning til fodboldkampen eller med andre ord, saa moedes man paa parkeringspladsen hvor man slaar grill op, og finder de vaade varer frem. Til college football er det nemlig ikke tilladt at drikke paa stadion (hvilket jeg ved at Lars endnu en gang vil undre sig over, imedens han taenker, det er for langt ude og hvor er hyggen saa henne). Tail-gateing er meget amerikansk og utrolig hyggeligt, jeg fik et par oel og lidt godt fra grillen. Bagefter tog vi saa hen og saa kampen, paa stadionet er der plads til 60.000 tilskuerer, det vil sige stoerre end Idraetsparken, og det er bare college football. Vi sad hoejt oppe og havde et godt overblik, til gengaeld blaeste det meget og var meget koldt, saa lidt senere flyttede vi lidt laengere ned da folk var ved at gaa. Selve kampen var ikke saa interessant, vi vandt 62-0, og jeg startede jo selvfoelgelig dagen med at have koebt den forkerte cap i Wallmart (kostede 5 dollars), saa Megan fortalte mig at jeg nok hellere maatte faa koebt den rigtige Virginia Tech Cap, jeg havde faaet Virginia UVA (University of Virginia), det svarer til at komme med en FCK kasket til en broendbykamp, lidt uheldigt og den maatte jeg jo selvfoelgelig slippe 13 dollars for.

Saa kom turen til min foerste flyvetur i et lille to personers fly, det var sjovt, men ogsaa lidt ubehageligt for det blaeste meget, og det var derfor noget bumpy paa turen. Vi floej ca. en times tid, henover et meget smukt omraade, som hedder New River Valley, hvor New River snor sig imellem marker, skov og bjerge. Jeg proevede ogsaa at styre flyet, og det er jo selvfoelgelig meget sjovt. Det er en lidt anden foelelse at sidde i et saa lille fly naar man nu kun har proevet de store commercial airlines, selv den mindste vind kan maerkes, og naar men flyver hen over et lille bjerg maerker man hurtigt den turbulens som bjerget medfoerer.

 

Efteraaret er rigtig kommet til Virginia, men vi har det dog stadig varmt her i den sidste weekend i oktober havde vi f.eks. 25 grader og det er jo ikke helt vaerst naar man ved at I gaar der hjemme og fryser, og brokker jer over vejret.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk