Rejsedagbog, En tur langs oestkysten - ikke daarligt! - RejseUniverset

En tur langs oestkysten - ikke daarligt!

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Tour de North America'.

DagbogInfo

Visninger 2047 gange
Opdateret 2012-05-08 02:25:25
Dagbogsindlæg 5. ud af 9 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Tour de North America Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (14 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Nu har vi for alvor naaet Det Vilde Vesten' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'SAADAN SER I BILLEDERNE!!! Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2012-04-16
Hjemkomstdato 2012-06-18
Profil Mc Davidsen
Læs rejsebeskrivelsen: 'Tour de North America' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: En tur langs oestkysten - ikke daarligt!

HEJ ALLE SAMMEN!

 

Nu er det efterhaanden et stykke tid siden, at jeg sidst har opdateret jer alle om, hvordan det staar til her i Nordamerika. Derfor kommer hermed et lille indlaeg.

Det er svaert at starte et bestemt sted, da vi har oplevet rigtig meget siden sidste opdatering, men jeg kan da forsoege at tage det I kronologisk raekkefoelge.

Vi opholdt os alt i alt i Toronto I 1 uge og vi noed i aller hoejeste grad denne by, hvor vi laerte nogle soede mennesker at kende. Vi fik hygget med de oevrige gaester de sidste par dage, hvor vi bl.a. proevede kraefter med baseball, som baade Tommy og jeg tilsyneladende havde flair for. Denne dag var vi ogsaa paa en decideret Liverpool FC-bar, hvor vi fulgtes med ireren Natham, australieren Chris og englaenderen fra Liverpool Andrew. Det var ganske interessant at opleve denne intense atmosfaere, da engelske fodboldfans I aller hoejeste grad er fanatiske…meget mere end os danskere, og jo man kan godt generalisere inden for dette omraade.

Oven paa en paa mange maader herlig uge I Toronto, gik turen videre til Niagara Falls ved landegraensen. Her sejlede vi helt taet paa vandfaldene, som var en sjov og ikke mindst vaad fornoejelse. Her moedte vi nogle flinke franskmaend paa vores hostel, som laerte os nogle saetninger, som vi stadig vaek kan huske…jaja! Det skal dog siges, at vi paa ingen made broed os om selve byen Niagara Falls, da den baade forekom: trist, mennesketom og spoegelsesagtig. Der var denne forlystelsespark klods op og ned af vandfaldene, og det virker I min optic som et desperat forsoeg paa at tiltraekke endnu flere turister til byen. Dette korte ophold var med andre ord en blandet fornoejelse, og vi glaedede os paa davaerende tidspunkt til at betraede den amerikanske jord. 9 dage I Canada blev det altsaa til alt I alt.

d. 25. April krydsede vi landegraensen, hvilket tog I omegnen af 15 minutter. Har personligt aldrig vaeret vidner til saa megen sikkerhed, men der er heller ikke noget at sige til det, naar man har at goere med USA. Efter 10 timer med Amtrak (amerikanernes svar paa DSB) ankom vi til New York City, hvilket har vaeret den stoerste oplevelse for mig personligt. Tommy synes bestemt ogsaa, at dette ophold har vaeret blandt det bedste ind til videre. Vi boede ultrataet paa Central Park, hvilket betoed, at langt de fleste (sevaerdige) attraktioner var inden for gaaafstand. Det er virkelig en speciel foelelse at slentre gennem denne smukke Central Park, mens taarnhoeje kontorbygninger og den travle samt hektiske dagligdag er faa hundrede meter borte. NYC boed paa MANGE gode oplevelser. Vi koebte et Citypas, saa vi forholdsvis billigt kunne besoege en raekke museer, Empire State Building OG Island of Liberty, hvor Frihedsgudinden straaler ud over resten af byen. Her fik vi desuden taget nogle gode billeder, som I selvfoelgelig er velkommen til at se. Hun er intet mindre end et vidunder, som jeg (og Tommy) er utrolig glad for, at jeg langt om laenge har set I levende live. Det er beundringsvaerdigt, at franskmaendene I sin tid foraerede denne gave til amerikanerne. Og som Henning Primdahl (sportsdirektoer for Team Easy On – Drengene fra Angora) siger: “Det kan godt vaere, at franskeren er homoseksuelle, men taarner det kan de satanedeme bygge” haha!

Vores 5 dage I New York City var en udsoegt fornoejelse og en kaempemaessig succes. Her efter tog vi bussen til Philadelphia, hvor vi holdt 3 “hviledage”, hvor vi det meste af tiden bare slappede af paa samme maade som Team Easy On under Tour de France. :) Vi fik dog set den centrale del af byen, og jeg kan da fortaelle, at Philadelphia rent faktisk var USAs foerste hovedstad. Her besoegte vi Hall of Independent, hvor uafhaengighedserklaeringen blev underskrevet I 1776.

Nu befinder vi os I Washington D.C, hvor vi har set en del museer (gratis :)) og set monumenter saa som Martin Luther King, Abraham Lincoln samt The White House. Vi har moedt rigtig mange soede mennesker paa hostellet, som vi har vaeret I byen med et par gange. Selv om vi er blevet afvist nogle gange ved indgangen til diskotekerne/barene, har vi heldigvis ogsaa haft held I sproejten..ogsaa naar det kommer til indkoeb af alkohol. Desuden kan jeg fortaelle, at vi har faaet lov til at leje bil nogle dage foer planlagt, hvilket betyder, at vi allerede skal ud og cruise fra paa torsdag af, hvilket vi glaeder os rigtig meget til.

Det var alt for denne gang!

 

De bedste hilsner fra USA

- Tommy og Martin

P.S. Jeg har med hjaelp fra Tommy reddet en dues liv, som var fanget mellem en glasrude og en betonpael I en parkeringskaelder. Det er ikke for sjov, at jeg er blevet medlem af World Society for  the Protection of Animals. :)  

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk