Rejsedagbog, Williamsburg etc. - RejseUniverset

Williamsburg etc.

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen'.

DagbogInfo

Visninger 2049 gange
Opdateret 2004-07-22 18:35:45
Dagbogsindlæg 13. ud af 22 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (1 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'New York' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Vandreture i juni Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2004-03-28
Hjemkomstdato 2005-03-31
Profil Allan
Læs rejsebeskrivelsen: 'Virginia, USA (Roanoke) Allan Simonsen' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Williamsburg etc.

Lars og Rie var paa besoeg, og vi havde nogle rigtig gode dage sammen. En del af deres foerste weekend gik med shopping samt besoeg af drypstenshulen. Billederne kan I se under deres dagbog. Om soendagen var det 4 th. of July, som er en stor begivenhed herover. Det er mindedagen for da amerikanerne gjorde oproer med englaenderne, som de ved hjaelp af franskmaendene fik fordrevet. Dagen kaldes ogsaa independence day. Vi tog ind til the Mall i DC hvor der foregik en masse ting, vejret var dog desvaerre elendigt. Vi saa bl.a. en koncert samt en meget smukt fyrvaerkeri, og der var jo proppet med mennesker.  

I den anden weekend hvor Lars og Rie var paa besoeg tog vi til Williamsburg, som er en stoerre by her i Virginia. I williamsburg har de bevaret en del bykernen som den saa ud under kolonitiden (englaendernes besaettelse). Det var utrolig flot, da mange bygninger for datiden var bevaret. Ydermere er folk ogsaa klaedt i toejet fra den gang.

Et eksempel paa hvordan de gik klaedt.

Rie og jeg skulle selvfoelgelig ogsaa lige proeve gabestokken fra den tid, vi var dog heldige at de slap os fri igen, og vi undgik sten og tomater, som vel var datidens ydmygelse.

Et billede af en flot bygning i Williamsburg, bemaerk detaljen af hestevognen. De havde gjort meget ud af colonial delen i Williamsburg og man foelte naermest at man gik rundt i datiden.

Det meste af soendagen brugte vi paa shopping i et Outlet Mall meget taet Colonial Williamsburg, og der fik vi da koebt en del. Der var nemlig udsalgt, og mange af tingene fik vi 4-5 gange billigere end hvad vi skulle betale i Danmark. Saa jeg tror naar jeg vender snuden mod Danmark at der vil gaa lang tid foer jeg koeber toej igen, for vi betaler alt for meget for det i Danmark.

 

 

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk