Rejsedagbog, Little Italy, China Town og Queens - RejseUniverset

Little Italy, China Town og Queens

Denne rejsedagbog foregår i Amerika og er en del af rejsen 'Jorden rundt med Mette og Henning'.

DagbogInfo

Visninger 987 gange
Opdateret 2009-03-29 21:44:17
Dagbogsindlæg 95. ud af 100 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Jorden rundt med Mette og Henning Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (33 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Harlem og turen til Washington DC' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Downtown Manhattan og Brooklyn Bridge Forrige
Amerika

RejseInfo

Afrejsedato 2008-09-01
Hjemkomstdato 2009-01-26
Profil Henning
Læs rejsebeskrivelsen: 'Jorden rundt med Mette og Henning' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Little Italy, China Town og Queens

I dag den 2. januar 2009 forlod vi hotellet kl 9.45 - hvorefter vi tog hen til Times Square. Her er det muligt at købe billige billetter til dagens Broadway-shows. Vi valgte et eftermidagsstykke som hed "Cirque Du Soleil".

Der gik 2 timer før stykket skulle starte, så vi gik lidt rundt og kiggede på butikker, og her fik Henning købt sig en iPhone . Det lykkedes os naturligvis også at se massevis af "yellow cabs"... Her ses de lidt anderledes end normalt, lille og tykke .

... og mere spektakulært - en kæmpemæssig knap og nål.

Da klokken blev 14, gik vi hen til i Madison Square Garden. Det var et ganske specielt stykke, meget moderne og børnevenligt.

Da stykket var forbi gik vi ned til Flatrion-bygningen fra 1902, som dengang var verdens højeste bygning. Bygningen ligner lidt et strygejern.

Derefter gik vi til Little Italy, som er det italienske kvater i New York. Her er gaderne fyldt med italienske restauranter og der var pyntet godt op til jul...

... bemærk den grøn-rød-hvid farvet brandhane .

Vi fandt en lille hyggelig italiensk restaurant ved navn "Sofias Cousine". Her var maden rigtig god, men det var dyrt og tjeneren var temmelig snobbet. Bagefter gik vi til China Town - som vokser og indtager mere og mere af det der tidligere hørte til Little Italy.

Vi fortsatte gennem China Town og tog subway tilbage til hotellet hvor vi slappede af resten af aftenen. Selvom China Town i New York er interessant, så synes vi at China Town i San Francisco var langt hyggeligere.

Dagen efter tog vi til Queens, hvor vi gik en tur i Flushing Meadow Park (også kaldet Corona Park). Parken er kendt for verdens udstillingen i 1964. I dag står der stadig dele af udstillingen - bl.a. "The Unisphere" som er en kæmpe globus.

I parken ligger Queens Museum of Art, som har en kæmpemodel af New York City. Her ses Manhattan...

... og Statue of Liberty Island.

Efter vores besøg på museet tog vi til Greenwich Village på Manhattan. Området er kendt for TV-serien "Venner", og udgør en afslappet del af byen uden kæmpe skyskrabere.

Vi spiste en frokost på en af de mange caféer/restauranter i Greenwich, og gik derefter en tur i "Washington Square Park". Parken er hjeret af Greenwich village, og midt i den står Washington Arch som er lavet i marmor. Mest af alt ligner "Archen" en lille udgave af triumfbuen, og hvis den virker bekendt så er det måske fordi den var med i filmen "Da Harry mødte Sally". 

Vi fortsatte fra parken ned til West Side Highway, som ligger helt nede ved kysten, og her fra havde vi en flot udsigt over Hudson River i aftensol.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk