Rejsedagbog, Mere Wanaka - RejseUniverset

Mere Wanaka

Denne rejsedagbog foregår i New Zealand og er en del af rejsen 'Den store rejse'.

DagbogInfo

Visninger 2031 gange
Opdateret 2009-02-22 06:38:42
Dagbogsindlæg 24. ud af 37 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (10 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Queenstown' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Wanaka - så smukt Forrige
New Zealand

RejseInfo

Afrejsedato 2008-12-02
Hjemkomstdato 2009-03-27
Profil Den store rejse
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Mere Wanaka

15    Pernille starter med at spørge på kontoret efter en læge og får booket en tid til kl. 11.30. Lægen er kompetent og venlig – en god kombination mod Pernilles skepsis. Lægen skriver en rapport til forsikringen og anbefaler videre behandling. Det er søndag, så vi kan først få behandlingstid til mandag. Lægesystemet er meget lig vores, så det virker velkendt. Herefter har vi brug for noget frokost, og vi begiver os ned til byen med udsigt over søen. Serveringen er meget langsom, og det er synd for Merle, som er meget sulten.

 

Bagefter tager vi til The Big Bounce – et indendørs område med forskellige hoppepuder. Merle får brændt noget energi af, og det er jo godt.

 

Der er også et airhockey, og Merle er ret god, men har stadig til gode at vinde over Monica. Herefter skulle der handles ind i New World, et af deres store supermarkeder. Vi fandt også et par varme lange natbukser til Monica. Det har vist sig helt nødvendigt, da kuldenedfaldet fra vinduerne om natten gør Monicas soveplads ekstra kold. Der har været nogle nætter med temperaturer helt ned til 1 grader både udenfor og indenfor! Theo ligger med hue på, og Monica vågner mange gang om natten for at dække ham til. Tilbage på campingpladsen er Merle modig. Hun hopper i swimmingpoolen, selv om den ikke er opvarmet. Men hun måtte bare i :O). Hun får varmen igen i et stort badekar i baderummet.

 

Theo øver sig på at stå på alle fire, og han rokker frem og tilbage. Det er fortsat et skridt frem og syv tilbage, så han får også øvet sig på sit skrig. Det er han også rigtig god til!

16    Det har igen været en kold nat, men solen får hurtig magt og i dag er det endelig blevet shortsvejr igen. Blæsten er dog kold, så vi skal lige passe lidt på. Pernille skal til behandling kl. 11.30 og vi afventer behandlerens vurdering, før vi beslutter om vi skal blive en dag mere, eller køre 1 time for at komme til næste stop, Queenstown. Behandleren anbefaler en ekstra behandling, også fordi Queenstown er fyldt med turister på nuværende tidspunkt, og det kan være vanskeligt at få tid hos en behandler der med kort varsel. Vi tager ned på turistinformationen for at undersøge mulighederne. Monica vil gerne ud med en jetbåd igen. Vi har fundet en tur, som lyder rigtig spændende ind i et naturreservat, men her må Theo ikke komme med. Vi vælger et alternativ, som vi booker til næste dag kl. 10. Det er en 1 times tur med jetbåd op ad en flod med udløb i Lake Wanaka. De har lovet, at turen bliver rolig for Theos skyld. Herefter tager vi hen på en økologisk cafe og får frokost. Det var en stor skuffelse. Det er ikke den store gastronomi, de udøver her i Wanaka. Merle og Monica bliver enige om, at de til aften vil få den bedste mad man overhovedet kan få, når Pernille laver mad til dem. Pernille tager glad imod komplimenten.

 

Herefter får Merle lov til at hoppe i The Big Bounce igen.

 

Om aftenen får vi Pernilles dejlige mad!

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk