Rejsedagbog, Oplevelser i Nordlandet i ord og billeder - RejseUniverset

Oplevelser i Nordlandet i ord og billeder

Denne rejsedagbog foregår i New Zealand og er en del af rejsen 'Den store rejse'.

DagbogInfo

Visninger 2042 gange
Opdateret 2009-01-03 11:13:59
Dagbogsindlæg 11. ud af 37 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (10 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'De sidste dage i Nordlandet - nord for Auckland' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Vi har ikke modtage mails siden den 23/12 - vores mailbox var overskredet. Og sendte mails er ikke kommet igennem, de eftersendes åbenbart ikke!! Forrige
New Zealand

RejseInfo

Afrejsedato 2008-12-02
Hjemkomstdato 2009-03-27
Profil Den store rejse
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Oplevelser i Nordlandet i ord og billeder

 

22/12    

Zion Wildife Gardens var en rigtig god oplevelse. Der var mange tigre og løver og de var i bevægelse, så de var spændende at se på. Guiden var rigtig god - og modig!

Herefter en 3 timers køretur til Whatuwhiwhi Top 10 campingplads. Det var en lang men smuk køretur. Og campingpladsen ligger for enden af NZ, sådan føles det i hvert fald. Meget smukt.

 

23/12

Merle er fortsat syg. Købte ind I Kaitaia.

24/12

Hygge på campingpladsen. Merle lejede en mooncar - det involverede også Monica, da bakken var for stejl (og Merle stadig sløj). Så blev der til gengæld ekstra appetit til aftensmaden! Lavede flæskesteg med rødkål og brunede kartofler til aften. Sang julesange og åbnede gaver til børnene - også dem hjemmefra :O). Og Merle havde lavet en fin tegning+collage til os.

25/12                 

Rolig dag på campingpladsen. Merle var rask nok til at snorkle med Monica på den nærliggende strand, selv om vandet var lidt koldt.

26                 

Rolig dag igen. Merle lavede lektier med Monica - alfabetet af muslingeskaller mv., og vi snorklede igen på den lokale strand. Gik aftentur.

27                 

Tog til Gumdigger Park og så udgravningerne efter gammelt harpiks fra de flere tusind år gamle Kauri træer. Der var også nogle fantastiske planter, bla. en kæmpe bregne, som var ved at folde et blad ud. Det var en god oplevelse, men en frygtelig hullet vej derhen. Besøgte også en butik som lavede og solgte møbler mv. af kauritræer - bl.a. en kæmpestol, som stod foran et kauritræ, som var placeret inde i butikken. 

28                 

Vi tog til Matai Bay, da den skulle være meget smuk. Det var den også, men det var desværre overskyet og meget blæsende og for koldt til at bade.

29                 

Rejsedag fra Whatuwhiwhi campingplads til Kerikeri. Vi har lange morgener og tog først af sted kl. 11.30. Så Rainbow falls på vejen – smukt og smuk gåtur langs floden og i grønne omgivelser. Ud og spise i byen om aftenen på god restaurant, men med lang ventetid, så vi måtte desværre springe desserten over, da børnene var for trætte - øv!

 

30                 

Shopping i Kerikeri hele formiddagen og noget af eftermiddagen – dejlig by. Fandt chokoladefabrikken på vejen, og Merle var svær at hive videre. Pernille købte for en lille formue, men det er også lækker chokolade.

Måtte droppe at se Waitangi som planlagt. Kørte til Russell Top 10 campingplads via bilfærge i Bay of Islands. Øj, sikke et smukt område. Dejlig campingplads med smuk, smuk udsigt over bugten og med smukke blomster og træer.

31                 

Heldagstur på havet med stor speedbåd og så ”Hole in the Rock”, delfiner, og mange smukke øer og strande. Spiste frokost på en af øerne, og Pernille og Merle badede i fantastiske omgivelser og vand. Om aftenen lavede Pernille dejlig mad, og Merle fik et væld af legekammerater, så hende så vi ikke meget til. Fantastisk fyrværkeri over bugten kl. 24 og stjerneklart. Merle var dog gået omkuld inden og var umulig at vække. Til gengæld så Theo det hele fra Pernilles arm, og han var meget optaget af det.

1/1-09          

Godt nytår til jer alle! Vi sov længe. Det var meget meget varmt. Først kl. 16 drog vi til stranden, Long Beach. Merle og Monica badede og vandet var varmt som en dejlig dag på Marielyst. Tog ind til byen Russell og spiste på fiskerestaurant med udsigt over bugten og Pahia.

2                   

Der var desværre ikke plads til at vi kunne blive en dag mere. Videre til byen Waitangi, hvor vi så Maui-sang og –dans, Treaty House, de 3 flag (maui, engelsk og nz) med udsigt til Bay of Islands og især byen Russell, hvor vi havde boet, Mauiernes krigskanoer mv. Det var en dejlig dag. Endte på en Kiwi-campingplads i nærheden, og her fandt Merle en dansk legekammerat, Sofie, som hun straks faldt i hak med. Der var også swimmingpool. Sofie skulle være der i flere dage, og dagen efter skulle de bare være på campingpladsen, så vi blev en dag mere, så Merle kunne lege en masse.

3                   

Merle leger, Pernille vasker, og jeg får opdateret rejsedagbog og lagt billeder på rejseuniverset. Og Theo får luftet numsen!

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk