Rejsedagbog, Så kom vi til New Zealand - RejseUniverset

Så kom vi til New Zealand

Denne rejsedagbog foregår i New Zealand og er en del af rejsen 'Den store rejse'.

DagbogInfo

Visninger 2045 gange
Opdateret 2008-12-16 11:01:58
Dagbogsindlæg 3. ud af 37 indlæg
Tilføj kommentar til rejsen: Den store rejse Tilføj kommentar
Vis kommentarer' Vis kommentarer (10 stk)
Næste dagbogsindlæg: 'Billeder Auckland' Næste
Forrige dagbogsindlæg: 'Disneyland mv. Forrige
New Zealand

RejseInfo

Afrejsedato 2008-12-02
Hjemkomstdato 2009-03-27
Profil Den store rejse
Læs rejsebeskrivelsen: 'Den store rejse' Læs Rejsebeskrivelse

Del med andre

Rejsedagbog

Print Print Rejsedagbogen: Så kom vi til New Zealand

Vi fik sagt farvel til Californien med 2 dage på luksushotel og 1 dag i Universal Studios. Hotellet var dejligt, det lå i Santa Monica med havudsigt. Det nød vi. Og Universal Studios var en oplevelse. Se billederne, som vi har lagt her i Rejseuniverset - de taler vist for sig selv. Vi synes, at USA var hektisk med et for stramt program. Det var heller ikke fedt at køre rundt derover, for trafikken var voldsom. Jeg var ret god til at håndtere trafikken for godt 20 år siden, da jeg (Monica) var der første gang, men det er noget andet at have sine 2 guldklumper på bagsædet. Det var ikke fedt! Men bilen var dejlig - en Cheverolet af det store og høje. Det vil Merle gerne have i Danmark! Det eneste vi ikke nåede i USA var at shoppe. Der var simpelthen ikke tid. Theo var syg den dag, det kunne have været. Så vi har intet fået købt af Levis, solbriller, julegaver mv. ØV, øv.

Flyveturen til NZ var på godt 12 timer. En lang tur, men heldigvis midt om natten, så vi fik sovet rimeligt godt alle 4. Det er dejligt at lande på NZ. Her er intet stramt program, så vi tager det roligt. Vi har fået koblet os til trådløst netværk, så nu kan vi Skype med alle dem, som har lyst!!! Vi har også foretaget vigtigt shopping - våddragter til de 3 største i familien. Dem har vi planer om at bruge allerede i morgen onsdag, når vi ankommer på den første campingplads, vi har reserveret. I morgen er jo dagen, hvor vi får vores autocamper, og det glæder vi os rigtig meget til. Vi er efterhånden godt trætte af at spise på restaurant, og vi glæder os til at kunne fylde i et køleskab og at have mellemmader let tilgængeligt. Vi har dog særligt nydt aftensmaden i dag tirsdag (husk vi er 12 timer foran jer!). Vi har nemlig brugt mor/svigermor/mormors gave til os - nemlig at spise i 200 meters højde i Sky Tower. Tårnet er i midten af Auckland og det højest på den sydlige halvkugle. Det var selvfølgelig en fantastisk udsigt, men buffeten var også udsøgt. Især dessertbordet ville gøre enhver med en sød tand misundelig. Det var utroligt lækkert. Tak mor!!! Vi tænkte på dig mange gange undervejs. Merle var også utrolig cool - hun turde stå på et gulv af glas og se ned (se billedet).

Vi glæder os som sagt til autocamperen og at få taget hul på næste kapitel på vores rejse. Glæder os til at fortælle nyt herfra.

Verdens lande

Vælg land:

RejseUniverset

Trænger du til at rejse og opleve noget nyt, så find inspiration og praktiske oplysninger her!

Se eksempler på rejsedagbøger

Partnersites

Copyright RejseUniverset.dk | Kontakt RejseUniverset.dk